Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Tankstation

Tankstation

Tanken aan het water in Echtenerbrug aan het Tjeukemeer

Wilt u tanken met uw boot aan het water? Bij jachtwerf Merenpoort kunt u aanmeren aan onze brandstofsteiger in de Pier Christiaansloot (directe verbinding met het Tjeukemeer). Wij hebben één pomp met Superplus 98 benzine en Traxx diesel.  Alle soorten en maten plezier boten zijn bij ons welkom om te tanken. Wij helpen u graag met tanken (voorkom knoeien in het water en houd de steiger schoon).

Superplus 98 benzine tanken langs het water

Wij beschikken over een tankstation met Superplus 98 en Traxx diesel die makkelijk met de boot te bereiken is. Ook voor mengsmering kunt u bij ons terecht. Wij kunnen voor u de gewenste verhouding mengen ( 1 : 50 en 1 : 100). Dit doen wij handmatig door middel van benzine (Superplus 98) en de toevoeging Eurol Super 2T Outboard TCW-III 2-tact (ook in literverpakking verkrijgbaar in onze winkel).

Traxx diesel  tanken met uw boot

Optimale bescherming tegen bacterieproblemen en vervuilde brandstoffilters.

Bacteriën zijn van nature uit altijd in diesel aanwezig. Als er (condens-)water in de dieseltank terecht komt, kunnen deze bacteriën echter zeer snel slijmslierten vormen onderin de dieseltank, met verstopte brandstoffilters en stilstaande machines tot gevolg. Daarom bevat TRAXX Diesel al jarenlang een unieke bacteriebestrijder die slijmvorming door bacteriën voorkomt.

Voordelen van de TRAXX bacteriebestrijder:
1. Beschermt tegen zeer vele soorten bacteriën, schimmels en gisten
2. Geslaagd voor de ASTM E1259-94 bacterietest
3. Behoudt zijn werking ook bij temperaturen tot boven 150°C
4. Heeft geen gevolgen voor milieu en gezondheid t.o.v. standaard diesel
5. Zeer goede track record in het voorkomen van bacterieproblemen

Bescherm uw vaartuig tegen bacteriegroei en vervuilde brandstoffilters
TRAXX Diesel is een unieke dieselbrandstof voor watersporters die bacteriegroei in dieseltanks voorkomt, zuinig is en minder CO2 uitstoot. Door de combinatie van stilstand (tussen vakantieperiodes of weekends) en warmte (door de zon) kan zeer snel bacteriegroei plaatsvinden in de dieseltank van uw vaartuig. Daarom bevat TRAXX Diesel een efficiënte bacteriebestrijder die slijmvorming in de brandstof voorkomt. Zo biedt TRAXX Diesel een permanente bescherming tegen bacteriegroei en vervuilde brandstoffilters.

Bovendien grijpt Traxx Diesel in op 2 cruciale aspecten van dieselmotoren, namelijk de brandstofinspuiting en het verbrandingstijdstip. Dankzij zijn sterk reinigende werking en extra hoge cetaangetal blijven injectoren schoner en verloopt de verbranding sneller. Hierdoor is TRAXX Diesel structureel schonen en zuiger dan standaard diesel. Meer informatie zie: www.traxx-diesel.nl.

Voordelen voor watersporters
1. Zeer goede bescherming tegen bacteriegroei en slijmvorming in dieseltanks
2. Bespaar brandstof – volgens testen gemiddeld 3,7%
3. Geniet van de natuur – minder uitstoot van CO2, NOx en fijn stof
4. Voldoet 100% aan de brandstofvoorschriften voor dieselmotoren (zgn. En590 norm)
5. Al meer dan 10.000 professionele gebruikers werken dagelijks met TRAXX Diesel

TRAXX Diesel zorgt ervoor dat dieselmotoren altijd zuinig, schoon en betrouwbaar blijven werken. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw jacht of pleziervaartuig!

Lean & Green Star voor onze TRAXX leverancier
Onze Traxx leverancier Slump Oil uit Heerenveen heeft de Lean & Green Star in ontvangst mogen nemen. De Lean & Green Star is een erkenning voor bedrijven die de CO2-uitstoot van hun logistieke activiteiten in 5 jaar met minimaal 20% reduceren. Op die manier levert Slump Oil niet alleen een brandstof (TRAXX) die de CO2-uitstoot van bedrijven verlaagt, deze wordt ook op een CO2-vriendelijke manier geleverd. Laurens Slump, directeur bij Slump Oil, geeft aan: “We zijn erg trots dat wij de Lean & Green Star én dus onze gestelde doelen hebben behaald! Het is onze verantwoordelijkheid om duurzaamheid in acht te nemen, zowel intern in ons bedrijf, als extern naar onze klanten.”

3,7% minder CO2 door brandstofkwaliteit De Lean & Green inspanningen van Slump Oil sluiten mooi aan bij het product dat zij uitrijden. TRAXX is een dieselbrandstof die continu de motor reinigt en een extra hoog cetaangetal heeft. Hierdoor lopen dieselmotoren efficiënter, zuiniger en dus CO2 vriendelijker – volgens tests gemiddeld 3,7%. Zo’n 10.000 bedrijven in Nederland gebruiken reeds TRAXX Diesel.

Meer info: www.traxx-diesel.nl en www.slumpoil.nl