Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Verf en verfbenodigdheden

Epifanes bootlak 

Dit is een ééncomponent klassieke hoogglans jachtlak op basis van alkydhars en lichtechte pigmenten. Het heeft een optimaal vloeiend vermogen, hoge dek- en kleurkracht, langdurige glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en is weer- en waterbestendig. Diverse kleuren staan standaard op voorraad, ook de blanke lakken.

Epifanes Mono Urethane jachtlak

Dit is een ééncomponent hoogglanzende, harde, slijtvaste jachtlak. Het heeft een lange kleur- en glansbehoud, zeer goede buitenduurzaamheid en is weer- en waterbestendig.

Epifanes Poly Urethane jachtlak

Dit is een zeer hoogglanzende twee-componenten jachtlak met een zeer hoge kras,- slag- en slijtvastheid. Het heeft een uitstekende bestendigheid tegen inwerking van diverse oplosmiddelen en chemicaliën, is lichtecht, mooi vloeiend en heeft een zeer langdurig kleur– en glansbehoud.

International Super Gloss HS

Dit is een hoogglans aflak met een laag VOS-gehalte (Vluchtige Organische Stoffen). Zeer eenvoudig aan te brengen, zelfs bij lagere temperaturen; de high solid formulering biedt volledige dekking in slechts 1-2 lagen.

Double Coat

Dit is een hoogwaardige twee-componenten dd lak voor toepassingen waar zeer hoge eisen worden gesteld aan krasvastheid en glansbehoud, kleurecht, mooi vloeiend, langdurig glansbehoud.