Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Gasflessen

BP Light
Deze fles is in alle opzichten groen! Door de CO2-compensatie is het gas namelijk ook groen en dus duurzaam. Door de kunststof behuizing kunnen er geen roestplekken ontstaan op uw terras of boot. De fles is verkrijgbaar in 5 kg  7,5 kg (alleen omruil) en 10 kg. Doordat het statiegeld voor alle flessen gelijk is kan de fles eenvoudig voor een andere maat worden gewisseld.

Benegas Comfort Steel
De fles is vervaardigd van lichtgewicht staal wat vergelijkbaar is met een kunststoffles en waardoor deze goed hanteerbaar is. Hij is erg compact en kan worden aangeschaft via een statiegeldstysteem.
De fles is verkrijgbaar is 6 kg of 9,5 kg en bevat biogas. De 5 kg fles (Easy Blue) is alleen een ruilfles!

Groene gasfles 5 kg
De groene gasflessen zijn koopflessen en werken met een statiegeldsysteem! Op elke gasfles staat een keurjaar. Wanneer een lege fles tegen een volle fles wordt geruild betaalt u de vulling en het verschil tussen het aantal keurjaren van beide flessen (dit is een vast bedrag per keurjaar). De flessen zijn verkrijgbaar met 2,5 kg en 5 kg vulling.

Grijze gasfles 10,5 kg
Dit zijn koopflessen. Na aanschaf kan de lege fles worden omgeruild en betaalt u alleen de vulling. Deze flessen zijn verkrijgbaar van Benegaz en Antargaz.
Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u bij ons een fles met een kraag of met een ring kopen.

Campinggaz
Dit zijn koopflessen en werken met een ruilsysteem. Zodra de fles is aangeschaft kan deze iedere keer tegen een volle fles (vulling) worden geruild.
Ook verschillende soorten wegwerpcartouches hebben wij op voorraad.