Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Chaletverhuur

Chaletverhuur

Omgeving Echtenerbrug, Friesland

Chaletverhuur

Chalet huren in Echtenerbrug aan het Tjeukemeer

Heeft u vakantieplannen of wilt u er even heerlijk een weekendje tussenuit? Op onze gezellige camping staat een compleet ingericht chalet voor 2 personen. Ook uw hond of ander huisdier is welkom. De aankomst- en vertrekdag is op maandag of vrijdag. U heeft uitzicht op de jachthaven en de Pier Christiaansloot en beschikt over een eigen terras met meubilair en een schuur met stroomaansluiting voor het opladen van elektrische fietsen.

Reserveren kan al vanaf € 210,00!

klik op de gewenste aankomstdatum en vervolgens op de dag van vertrek en zie in één overzicht wat u moet betalen.

Genoemde prijzen zijn incl. toeristenbelasting – bedlinnen – eindschoonmaak – energieverbruik en parkeerplaats voor één auto.
Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Op de dag van vertrek dient u het chalet bezemschoon achter te laten en de sleutel uiterlijk 10.30 uur in te leveren.
Bekijk onze inventarislijst voor meer informatie.

Chalet Koolmees indeling

Op loopafstand zijn er diverse winkels en horecagelegenheden. Voor visliefhebbers zijn er voldoende plaatsen om een hengeltje uit te gooien. In onze watersportwinkel vindt u een ruim assortiment visartikelen. Verder kunt u natuurlijk heerlijk wandelen en fietsen of gewoon lekker zonnen. Ideaal voor visliefhebbers en rustzoekers!

Naast het chalet beschikt onze camping over vaste staanplaatsen en twee camperplaatsen die voorzien zijn van een elektra aansluiting (10 amp.). Naast het geweldige uitzicht zijn er goede en verzorgde (sanitaire)voorzieningen aanwezig.

 

Orchideeënhoeve in Luttelgeest
Ir. D.F. Woudagemaal UNESCO Werelderfgoed in Lemmer
Nationaal openbaar vervoermuseum in Ouwsterhaule
Indian Motorcycle museum in Lemmer
Museum Joure
Bezoekercentrum Mar & Klif Oudemirdum

De omgeving biedt ook mooie natuurgebieden, zoals het Easterskar, De Rottige Meenthe en de Weerribben. Heerlijk om te voet of per fiets te verkennen.

Wij zijn ook te vinden op www.nederland.huisjes.net