Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Campingreglement

Geachte gast,

Wij heten u graag van harte welkom op onze camping. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te kunnen maken zijn wij genoodzaakt een aantal regels op te stellen waar één ieder zich aan dient te houden die zich op het terrein bevindt.
Ons bedrijf is gedurende het gehele jaar geopend, echter van de camping mag alleen gebruik worden gemaakt in de maanden april tot oktober! Voor onze actuele openingstijden verwijzen wij u graag naar onze site www.merenpoort.nl

1. Voorwaarden
Wij zijn lid van de Metaalunie en de NJI (Nederlandse Jachtbouw Industrie).
Op alle overeenkomsten zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Campingstaanplaatsen van Camping de Merenpoort bv. Deze voorwaarden vindt u op de achterzijde van de door u gesloten overeenkomst en zijn eventueel ook terug te lezen op onze site.

2. Slagboom
Ons terrein is voorzien van een slagboom. Als huurder bent u verplicht één sleutel af te nemen welke u 24 uur per dag toegang tot het terrein verschaft. Wanneer u de sleutel afhaalt wordt naar uw kenteken gevraagd voor registratie, zorg dat u dit dan voorhanden heeft! Door het registratiesysteem van de sleutels is het niet mogelijk een tweede auto op het terrein te laten. Mocht u echter vaker met een tweede auto het terrein willen betreden dan bestaat de mogelijkheid tot aanschaf van meerdere slagboomsleutels. Storing van de slagboom ’s avonds na 20.00 uur graag de volgende dag melden. Op het terrein mag alleen stapvoets worden gereden (5 km p/uur), denk aan de kinderen !!

3. Gas, water en elektra (10 ampère / 2300 Watt)
Gas: zorg voor een veilige en deugdelijke gasinstallatie in uw (sta)caravan/chalet. Let op de datum op uw gasslang en drukregelaar en laat uw installatie jaarlijks controleren door een erkend bedrijf. Dit voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van de overige gasten!
Water: iedere (sta)caravan/chalet op een vaste staanplaats kan worden aangesloten op de waterleiding. Water mag alléén voor huishoudelijk gebruik worden gebruikt, dus niet om de tuin te besproeien, de auto en/of de boot te wassen, enz. Voor het afvoeren van het water wordt jaarlijks rioolbelasting in rekening gebracht.
Elektra: iedere staanplaats beschikt over een eigen tussenmeter voor stroom. Deze meter wordt jaarlijks rond 1 oktober opgenomen (en bij veel verbruik nogmaals rond 1 april) en tegen het op dat moment geldende tarief met u verrekend.

4. Bezoek
Iedere bezoeker dient zich bij aankomst bij de balie in de watersportwinkel / Kadoshop te melden. Hier zijn tevens munten verkrijgbaar om met de auto toegang tot het parkeerterrein te verkrijgen.

5. Afval
Huisvuil: op het parkeerterrein P1 en P3 staan grijze vuilcontainers waar u uw huisvuil in vuilniszakken in kunt deponeren.
Grofvuil: houtwerk, meubels en ander grofvuil kunt u niet bij ons achterlaten. Dit dient u zelf af te voeren.
Glasbak: deze bevindt zicht op het parkeerterrein P2.
Tuinafval: naast staanplaatsnr. 10 bevindt zich een afvalbult voor tuinafval. Hier kunt u tuinafval achterlaten.
Elektrische apparatuur: gebruikte elektrische apparaten, zoals stofzuigers, haardrogers, enz. kunt u bij ons inleveren. Wij zorgen voor een verantwoorde afvoer van deze artikelen.

6. Sanitairgebouwen
Op het terrein bevinden zich twee sanitair gebouwen. Het gebouw op P2 bevat 3 douches, 2 toiletten met toiletpapier, 1 urinoir en een wastafel. Tevens zit aan de buitenkant een grote wastafel met koud water. Het sanitair gebouw op P3 bevat 2 douches, 3 toiletten met toiletpapier, 1 urinoir, 1 afgesloten wasruimte, 1 familiedouche/babyroom met babydouche en verschoningstafel. Tevens bevindt zich hier een grote wastafel met heet water.
Aan de zijkant vindt u de stortplaats voor chemische toiletten.
Wij verzoeken u storingen zo spoedig mogelijk te melden bij de beheerder of in de receptie / watersportwinkel.

7. Huisdieren
Huisdieren zijn bij ons van harte welkom, mits aangelijnd. Voor de behoeftes van uw huisdier kan evt. gebruik worden gemaakt van het hondentoilet en anders kunnen huisdieren uitgelaten worden buiten het terrein. Om ook de omgeving schoon te houden dient u de behoeftes van uw huisdier zelf op te ruimen. Probeer overlast voor andere gasten te voorkomen.

8. Onderverhuur
Het is niet toegestaan het onderkomen onder te verhuren. Wel is het toegestaan om familie en/of vrienden gebruik te laten maken van het onderkomen. Hiervoor dient u eerst toestemming te vragen bij de Merenpoort bv. Vervolgens is degene die tijdelijk gebruik gaat maken van het onderkomen het op dat moment geldende overnachtingstarief verschuldigd.

9. Wasserette
Op het terrein, tegenover het sanitair gebouw op P2 bevindt zich een wasserette. Tegen betaling kunt u hiervoor aan de balie in de receptie / watersportwinkel een sleutel en wasmiddel afhalen. De sleutel wordt tot uiterlijk 16.00 uur uitgegeven!

10. Post, pakketten en telefoon
Post en postpakketten zijn tijdens openingstijden af te halen in de receptie / watersportwinkel. Hier worden ook telefonische berichten verzameld. Natuurlijk worden dringende berichten meteen persoonlijk bij u bezorgd.

11. Onderhoud, bebouwing en beplanting
Groot onderhoud: op de staanplaats mag alleen groot onderhoud worden gepleegd tijdens openingstijden in de periode van 1 april tot 1 mei en in de periode van 1 september tot 1 oktober.
Beplanting: om het terrein netjes te houden is het afzagen van bomen en struiken niet toegestaan. Snoeien mag in overleg met de bedrijfsleiding.
Graven: zonder voorafgaande toestemming is het niet toestaan kuilen en/of sleuven te graven of palen in de grond te slaan. Dit houdt mede verband met de in de grond liggende leidingen.
Bebouwing: het is zonder overleg met en toestemming van de bedrijfsleiding niet toegestaan aanbouwsels aan, of
schuurtjes bij de (sta)caravans/chalet te plaatsen.
Het gebruik van (sier)grind is ten strengste verboden!

12. Hulpdiensten
Indien u in geval van nood hulpdiensten nodig bent, belt u meteen het alarmnummer 112! Meld het ook bij de Merenpoort bv zodat wij de hulpdiensten meteen naar de juiste locatie kunnen sturen! Wanneer het geen noodgeval is beschikt ons bedrijf over een E.H.B.O.-er en diverse Bedrijfshulpverleners! Een verbandtrommel bevindt zich in hal 6.

13. Gevonden voorwerpen
Wij verzoeken u gevonden voorwerpen zo spoedig mogelijk af te geven in de receptie / watersportwinkel.

14. Algemeen
* het stoken van open vuren is verboden zonder vooraf verkregen toestemming van de beheerder / havenmeester.
* het aangezicht van de kampeermiddelen, alsmede van de aanhorigheden dient zodanig te zijn dat voldaan wordt aan redelijke eisen van welstand.
* tussen kampeermiddelen dient een ruimte te worden vrijgehouden ter breedte van tenminste 3 meter (geen stallingsruimte voor auto of berging)
* het afvalwater van wasbakken, toiletten en douches dient te worden afgevoerd via het rioleringskanaal.

Respecteer elkaars mening en levensovertuiging en geniet van een prettig verblijf bij ons op de camping.