Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Camping

Camping

Camping “De Merenpoort bv”  is een kleine familiecamping in Echtenerbrug in de provincie Friesland, gelegen vlakbij het Tjeukemeer / Tsjûkemar en Lemmer met een unieke ligging aan de enige vaarroute tussen Friesland en Overijssel. Ook kunt u gebruik maken van een van onze ligplaatsen in de jachthaven.

Camping

41 vaste staanplaatsen
2 toer-/ camperplaatsen
Chaletverhuur
Elektra (10 amp.)
Nette en verzorgde (sanitaire) voorzieningen ook voor onze minder valide gasten
Wasserette
Free WIFI

Op loopafstand zijn er diverse winkels en horecagelegenheden. Voor visliefhebbers zijn er voldoende plaatsen om een hengeltje uit te gooien. In onze watersportwinkel vindt u een ruim assortiment visartikelen. Verder kunt u natuurlijk heerlijk wandelen en fietsen of gewoon lekker zonnen. Ideaal voor visliefhebbers en rustzoekers!

Omgeving Echtenerbrug, Friesland

Orchideeënhoeve in Luttelgeest
Ir. D.F. Woudagemaal UNESCO Werelderfgoed in Lemmer
Nationaal openbaar vervoermuseum in Ouwsterhaule
Indian Motorcycle museum in Lemmer
Museum Joure
Bezoekercentrum Mar & Klif Oudemirdum

De omgeving biedt ook mooie natuurgebieden, zoals het Easterskar, De Rottige Meenthe en de Weerribben. Heerlijk om te voet of per fiets te verkennen.

Prijs per nacht

Kampeerplaats: € 5,50
Persoon: € 3,00
Toeristenbelasting: € 1,20
Huisdier: € 2,00
Stroomaansluiting: € 2,00
Parkeerplaats: € 1,50

Wilt u meer informatie ontvangen over onze camping?
Neem contact met ons op. U kunt ons ook bereiken op: 0514 541463

reserveren

  Veelgestelde vragen

  Mag ik klussen en (ver)bouwen?
  In het voor- en naseizoen mag er geklust worden, met uitzondering van de vakantieperiodes en feestdagen. Anderen komen voor hun rust en voor de gezelligheid, houd hier rekening mee. Dit geld ook voor grasmaaien. Wilt u een hek, hokje of schutting plaatsen of gaan graven overleg dit dan eerst met de beheerder. Hij kan aangeven wat is toegestaan en waar kabels, riool en waterleidingen in de grond zitten.
  Zijn huisdieren toegestaan?
  Het is toegestaan huisdieren mee te nemen naar de camping. Honden en katten dienen echter te allen tijde aangelijnd te zijn. Voor het uitlaten van de dieren kunt u gebruik maken van het hondentoilet. Anders dient u altijd een schepje of iets anders bij u te hebben.
  Waar kan ik afval kwijt?
  Voor normaal huisvuil en glas staan er containers op het terrein. Grof vuil, houtwerk of meubels kunt u niet bij ons kwijt, deze moet u zelf afvoeren. U kunt dit mee naar huis nemen of inleveren (tegen betaling) op het Overslagstation de Steke in Lemmer. Chemisch afval kan tegen betaling bij ons worden ingeleverd.
  Ik wil mijn caravan verkopen
  Het is niet toegestaan uw caravan zomaar te koop aan te bieden op de camping. Dit dient in overleg met de beheerder te plaats te vinden en gebeurt op provisiebasis. Houd er bij eventuele verkoop altijd rekening mee, dat de caravan wordt verkocht zonder recht op staanplaats !!! Een nieuwe eigenaar is niet automatisch verzekerd van de staanplaats.
  Ik wil mijn staanplaats opzeggen
  Tot 3 maanden voor aanvang van het nieuwe seizoen kunt u kosteloos (schriftelijk!) annuleren. Bij opzegging dient de staanplaats voor aanvang van het volgende seizoen kompleet leeg te worden opgeleverd. De voorwaarden voor annulering staan ook op uw huurovereenkomst vermeld.
  Mij vraag staat er niet bij
  Neem contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.